Apartament ultracentral deosebit

250.000€
ID:414, Cluj-Napoca,   441 afisari

Descriere apartament

🏠 Oportunitate deosebită în centrul Clujului! Aventus Imobiliare prezintă un apartament cu 2 camere situat într-o zonă ultracentrală, pe strada Moților.

🌟 Localizare privilegiată: Acest apartament beneficiază de o poziționare excelentă, fiind situat în centrull orașului Cluj-Napoca, la intersecția dintre Calea Moților și Strada Iuliu Hațieganu. Se află la doar câțiva pași de Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF (50 m) și în apropiere de Parcul Central, Primăria Cluj-Napoca (300 m) și Piața Unirii. Stația de autobuz Spitalul de Copii este la 20 m, iar viitoarea stație de Metrou Sportului va fi vizavi de apartament.

📏 Spațiu modern și confortabil: Cu o suprafață utilă de 50 mp, acest apartament se află la parterul unei clădiri din perioada interbelică, oferind un ambient plăcut și relaxant. Recent renovat în 2023, este complet mobilat și utilat la cele mai inalte standarde.

🔝 Conexiuni excelente și facilități în apropiere: Cu două intrări separate și acces direct la mijloacele de transport în comun, inclusiv la viitoarea stație de Metrou Sportului, acest apartament oferă confort și accesibilitate. De asemenea, universități, restaurante și locuri de agrement sunt în imediată vecinătate.

🔥 Investiție solidă: Fiind amplasat într-o zonă centrală și dinamică, acest apartament reprezintă o investiție promițătoare pentru cei interesați de piața imobiliară clujeană.

💼 Nu ratați șansa de a deveni proprietarul acestui apartament central și modern! Contactați Aventus Imobiliare pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare.

ID intern 414

Caracteristici apartament

  • Zona:
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Confort: lux
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Etaj: parter/1
  • Numar Bai: 1
  • Numar Camere: 2
  • An Constructie: 1977

Caracteristici generale apartament

Harta

Oferte similare

vanzare
129.000 EUR

Apartament 2 camere ( Europa / Cluj-Napoca )

Europa, Cluj-Napoca

🏠 Oportunitate deosebită în centrul Clujului! Avent
icons 2
icons 1
icons 44.35 m2
vanzare
154.000 EUR

Apartament cu 2 camere mobilate si utilate in cartierul Buna Ziua

Buna Ziua, Cluj-Napoca

🏠 Oportunitate deosebită în centrul Clujului! Avent
icons 2
icons 1
icons 54 m2
vanzare
90.500 EUR

Apartament de vanzare 2 camere zona Tetarom

Dambul Rotund, Cluj-Napoca

🏠 Oportunitate deosebită în centrul Clujului! Avent
icons 2
icons 1
icons 47 m2
Tel: 0752776003 whatsapp