Servicii

 

Servicii Brokeraj si consultanta/scriere/implementare proiecte fonduri nerambursabile

Aventus Real Estate, prin partenerii nostri specializati, va oferă acees la întreaga ofertă de finanţare din piaţă şi la servicii profesioniste de brokeraj, consultanţă şi asistenţă, atat persoanelor fizice cat si juridice, respectiv:

 

Ø  Credite persoane fizice

Ai acces la cele mai potrivite oferte de creditare şi intrare la toate instituțiile financiare deodată. Ca brokeri, suntem reprezentanți legali ai aproape tuturor băncilor de pe piață. Şi facem lucrurile exclusiv în interesul tău, fie că ai nevoie de credit pentru achizitie casă, teren, masină, pentru construcție casă sau pentru nevoi personale.

 

Ø              Ø  Credite companii

Susţinem nevoile de finanțare ale business-ului tău. Şi te ajutăm să obţii cea mai bună ofertă, indiferent de nevoia de finantare (linie de credit, capital de lucru, credit de investitii, IMM invest, etc.)

 

Ø              Ø  Brokeraj leasing companii

Obținem finanțare leasing pentru business-ul tău, financiar şi operaţional, intern şi extern, pentru bunuri mobile şi imobile, pentru maşini şi echipamente noi şi second hand, din țară sau din străinătate. 

 

 

Ø              Ø  Brokeraj asigurări companii si persoane fizice

 

Oferim asigurări pentru clădiri şi echipamente, de răspundere civilă, auto, de transport, indiferent de nişă, valoarea profitului sau numărul de angajați.

Deținem de asemenea, întreaga ofertă de asigurări de pe piață dedicate persoanelor fizice, şi îţi construim cadrul de siguranță pe care ţi-l doreşti, în acord cu bunurile, nevoile şi posibilitățile tale.

 

 

Ø            Ø  Fonduri europene companii

Fiecare idee bună de business merită o șansă si fonduri nerambursabile pentru implementare. Te ajutăm să obții şi să implementezi proiecte cu finanțare europeană sau de stat, de la transformarea ideii în proiect la implementare.

 

PNRR deschide in 2023 usile antreprenorilor romani pentru achizitia de solutii de digitalizare, oferind grant-uri de pana la 100 000 Euro.

 

Informatiile detaliate despre program le regasiti in linkul urmator:

 

Fonduri Nerambursabile (fonduri-digitalizare.ro)

 

 

   Pentru orice nevoi, informatii, consultanta va stam la dispozitie, fie prin email (aventus.imobiliare@gmail.com) sau telefon 0752-776 003, fie prin formlarul de contact.